Sonos

Den smarta högtalaren för musikälskare.

Sonos One erbjuder ett överraskande fylligt ljud. Och är redo för framtidens röststyrning* av musik. Den helsvarta eller helvita designen passar alla rum. När mobilen inte finns till hands är touchkontrollerna för pause, nästa eller volym alltid bara ett klick bort.

*Röststyrning för Sonos stöds inte i ditt land, än. Funktionerna kommer att bli tillgängliga i din region när Sonos lanseras tillsammans med en tjänst för röststyrning.

Rätt högtalare för alla rum i huset

Börja i liten skala eller gå all-in direkt. Det finns en Sonos-högtalare för varje rum i ditt hem.

One

Den smarta högtalaren för musikälskare.

Överraskande fylligt ljud redo för framtidens röststyrning.

One

Den smarta högtalaren för musikälskare.

Överraskande fylligt ljud redo för framtidens röststyrning.

Play:3

I hemmets alla rum.

PLAY:3 ger ett rikare, robustare ljud än PLAY:1. Och djupare bas. Och kan ge stereoljud. Allt som gör den precis rätt för platser som sovrum. Hemmakontor. Garage. Hobbyrum. Överallt där du gör de där sakerna som förtjänar ett riktigt bra soundtrack.

Play:5

Häpnadsväckande omslutande ljud.

Lyssna alla ljudnördar och hardcore musikälskare. PLAY:5 är högtalaren för er. Vår största och med det allra bästa ljudet. Så oavsett om du har ett stort rum att fylla med musik eller ett kräset öra, har Play:5 allt du behöver.

Hemmabio för musikälskare.

Få komplett HiFi-ljud för TV, filmer och din värld av musik – med både 3.1- och 5.1-alternativ.

Playbar

Hemmabio, soundbar och streaming-högtalare i ett.

PLAYBAR ger bioljud till alla filmer, TV-program, sportevenemang och spel – och streamar givetvis din favoritmusik, trådlöst.

Playbase

Bioljud för TV-apparater på ställ eller möbler. Och streamar musik.

Den är tunn och har en diskret design och försvinner praktiskt taget under TV:n, och ändå förstärker den ljudet i dina filmer, TV-program och spel med ett sånt där widescreen-ljud du bara inte kan vara utan.

Sub

Lägg till djup och kraftfull bas när du installerar Sonos.

SUB kommer med ultradjupa, mullrande låga toner och låter dina andra högtalare gå på mellan- och högfrekvenserna. Du kommer inte bara att höra skillnaden – du kommer att känna den i hela kroppen.

Playbar eller Playbase

Sonos soundbar förstärker upplevelsen för varje film, spel och tv-program med 3-kanals widescreen-ljud. Från vänster och höger kanal kommer du höra hela spektrat av ljudeffekter och musik. PLAYBASE är elegant med en lågprofilsdesign som praktiskt taget försvinner under din TV. Ändå fyller den hela rummet med ett ljud som är helt otroligt.

Playbar eller Playbase + Sub

Inget skapar ett mer fängslande hemmabioljud än en distinkt men nyanserad bas. Med en kombination av SUB och PLAYBAR eller PLAYBASE kommer varje smäll, krasch och duns att vara en mäktig ljudupplevelse.

Playbar eller Playbase +Sub + 2 Play:1s

Vi snackar fullt surroundljud här. En total ljudupplevelse. Kombinera din PLAYBAR/ PLAYBASE och SUB med ett par PLAY:1, PLAY:3 eller PLAY:5, och märk hur intensiva och levande ljuddetaljer tydliggörs från alla håll och kanter.

Streama med din befintliga ljudanläggning.

Connect

Connect:Amp

Lägg till musikstreaming och appkontroll till valfri förstärkt stereo eller hemmabiosystem. Streama musik direkt till dina fristående högtalare. Ingen förstärkare behövs.

The Home Sound System

Enkel installation

Inga sladdar eller krånglig programmering. Tryck bara på Sonos-appen så sköter den resten.

WiFi, inte Bluetooth

Sonos strömmar musik via ditt WiFi istället för från din mobil. På så sätt störs du inte av samtal, meddelanden eller pushnotiser.

Alla låtar, alla rum.

Spela olika låtar i olika rum samtidigt. Eller spela en låt, med perfekt synkning, i alla rum.

Ju längre du ägt den, desto bättre blir den.

Ditt Sonos-system blir smartare för varje programuppdatering. Nya tjänster läggs till och nya funktioner lanseras. Kort sagt, den Sonos-högtalare du köper idag kommer att vara ännu mer enastående imorgon.