Kontrollera musiken i alla rum, enkelt!

Vi hjälper till att hitta och installera det perfekta, trådlösa, systemet för dig!

Multiroom

Är multiroom något för dig?
Vill du ha ljud i hela hemmet, eller kanske i alla fall i mer än ett rum? Vi hjälper dig. Det finns inget som kan slå känslan av att på ett smidigt sätt kunna lyssna på sina favoritlåtar oberoende av vilket rum man är i. Lite svag morgonmusik i sovrummet, de senaste hitsen i köket när du lagar mat, eller till och med i duschen på morgonen. Multiroom är inte svårt, men det kräver viss planering. Planering som vi hjälper dig med.

Planering av multi-room-lösningar
Hos oss på Lindgrens Radio & Tv så har vi lång erfarenhet av planering och konfigurering av ljud och bild i flera rum, eller multiroom som det också kallas. Vi är gärna med så tidigt som möjligt i din planering, och för dig som bygger/renoverar så är vi gärna med i redan vid projektering och planering. Boka in ett planeringsmöte med oss, ta med dina ritningar och ideer så lovar vi att vi kan hitta den perfekta lösningen för just dig.

multiroom.jpeg
sonos.jpg

Sonos

Sonos

Sonos har lösningarna för dig som vill ha musik i flera rum, och ha full frihet när du väljer högtalare och utrustning i övrigt. Sonos har ett välutvecklat samarbete med Spotify, och alla Sonos-system har Spotify helt inbyggt. Installera en app på din iPhone- eller Android-mobil som gör din mobiltelefon till en fullfjädrad fjärrkontroll för hela hemmet. Sonos kan beskrivas som full valfrihet, och du kan alltid välja om du vill höra samma musik överallt – eller olika låtar i varje rum. Kontakta oss så berättar vi mer om vad Sonos kan göra för dig!

Bose

Soundtouch

Ett helt hem fyllt av musikDet finns ett SoundTouch™-system för varje utrymme, till och med terrassen. Lyssna på samma låt överallt, eller låt alla andra lyssna på det de vill höra, där de vill höra det. Styr musiken via SoundTouch™-appen. Du kan ha en högtalare eller 50 så länge den har SoundTouch™ eller är kopplad till en produkt med SoundTouch™. Då kan du spela musik vart du vill och styra allt via en enda App.

Miljontals låtar. Tusentals kanaler. Med bara ett knapptryck.
All internetmusik. Alla dina spellistor. Musiken är en viktig del av ditt liv. Nu kan du lyssna på den utan en massa krångel.

SoundTouch™. En serie Bose-produkter för trådlös musikstreaming i ditt hem. Du kommer åt musiken meddetsamma. Allt du behöver är ett Wi-Fi®-nätverk.
Vi snackar om 35 miljoner låtar. 20 000 radiokanaler. Musiktjänster som Deezer™ och Spotify®. Utbudet är enormt, men med SoundTouch™ kommer du enkelt åt alla dina favoriter.

Sex förval gör att du alltid har det du gillar nära till hands. Och med SoundTouch™-appen är det enkelt att hitta nya favoriter. Den ger dig oöverträffad kontroll över musiken du vill lyssna på. Genast. Och om du vill fylla hela hemmet med musik fixar SoundTouch™-systemen det åt dig.
SoundTouch™. Lika banbrytande som sättet vi lyssnar på musik på idag.

bose.jpg
yamaha.jpg

Yamaha

MusicCast

MusicCast är en revolution inom nätverksljud. Du kan använda alla dina MusicCast produkter tillsammans - eller separat, du bestämmer. Du kontrollerar allt från en och samma app, designad för att vara innovativ, snabb och enkel att använda. Om du väljer en soundbar, en trådlös högtalare, en AV Receiver eller HiFi komponenter spelar ingen roll, du väljer och matchar ihop det som passar dig och ditt hem bäst. Du kan även senare bygga ut ditt system. MusicCast ger alla, allt, överallt.

Allt är anslutet
Spela upp innehåll från en annan MusicCast enhet, eller från en Blu-ray eller CD-spelare som är ansluten till en MusicCast produkt – all musik blir tillgänglig i alla rum i huset. Om du har musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp den musiken också, allt som krävs är att det är anslutet till samma nätverk.
Spela musik via Bluetooth® eller från någon streamingtjänst
Strema musik direkt från din smartphone eller surfplatta via Bluetooth eller AirPlay. Du kommer åt ett nästan obegränsat innehåll från kommersiella streamingtjänster. Använd MusicCast CONTROLLER appen för att pausa / spela och justera volymen från din smarta enhet.
Skicka ut ljud via Bluetooth

Vill du ha mer information? Maila oss!